tisdag 30 oktober 2007

Nyfiken på Saltå Kvarn


Om ni inte redan känner till Saltå Kvarn så arbetar de med biodynamiskt och ekologiskt jordbruk. I tillverkningen av deras produkter används inget konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel utan när du köper deras varor får du bara goda och nyttiga produkter. På deras hemsida hittar du utöver information om deras verksamhet även recept och annat matnyttigt. Saltå Kvarn håller även kurser i brödbak för dem som är nyfikna på att lära sig mer om hur man bakar med ekologiska råvaror, bakar surdegsbröd mm.
Själv blir jag sugen på att testa deras recept på dinkelbröd med solroskärnor och salta bönor...

1 kommentar:

lina sa...

Jag bara älskar Saltå Kvarns produkter, använder mig utav dem ofta. Men dinkelbrödet du pratar om har jag inte testat, låter spännande. Bakade morotsbrödet igår förresten, gud så saftigt och gott det var. En favorit:)