måndag 3 mars 2008

råris-sushi

Varför serverar ingen sushi gjort på råris i Sverige? Jag har ätit det flera gånger på Whole Foods Market vid Union Square och tycker det är helt lysande! Denna gången provade jag en låda med spicy tuna & gurka samt lax & avocado. Till detta drack jag tedrycken Teany. Märket drivs av Moby och han äger även ett populärt vegetariskt café med samma namn i Lower East Side.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm, det där ser ju riktigt gott ut! Äter sällan sushi eftersom jag inte tycker om den stabbiga, klibbiga riskänslan i magen efteråt. Råris är ju så mycket godare! Fantiserar om att göra egen sushi med mycket fyllning och stunsigt råris...Teany i all ära men jag dricker gärna en allt annat än teany ljus öl till!
/Elisabeth

Ann-Louise sa...

@ Elisabeth: Dax att göra råris-sushi hemma hos mig snart! Med öl till!

Nässelblom och choklad sa...

Det är något jag också undrar över. Sushi är ju ganska nyttig och bra "snabbmat", men det skulle vara ännu bättre med råris. Och gott, tycker jag!

Ann-Louise sa...

@ nässelblom & choklad: Förhoppningsvis är det bara en tidsfråga...

Tina sa...

smart! jag har aldrig tänkt den tanken. det ska provas hos mig med, tack för tipset. du får rapportera hur dina blir!

Ann-Louise sa...

@ Tina: Lovar! ;)