Varför serverar ingen sushi gjort på råris i Sverige? Jag har ätit det flera gånger på Whole Foods Market vid Union Square och tycker det är helt lysande! Denna gången provade jag en låda med spicy tuna & gurka samt lax & avocado. Till detta drack jag tedrycken Teany. Märket drivs av Moby och han äger även ett populärt vegetariskt café med samma namn i Lower East Side.
måndag 3 mars 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
6 kommentarer:
Mmm, det där ser ju riktigt gott ut! Äter sällan sushi eftersom jag inte tycker om den stabbiga, klibbiga riskänslan i magen efteråt. Råris är ju så mycket godare! Fantiserar om att göra egen sushi med mycket fyllning och stunsigt råris...Teany i all ära men jag dricker gärna en allt annat än teany ljus öl till!
/Elisabeth
@ Elisabeth: Dax att göra råris-sushi hemma hos mig snart! Med öl till!
Det är något jag också undrar över. Sushi är ju ganska nyttig och bra "snabbmat", men det skulle vara ännu bättre med råris. Och gott, tycker jag!
@ nässelblom & choklad: Förhoppningsvis är det bara en tidsfråga...
smart! jag har aldrig tänkt den tanken. det ska provas hos mig med, tack för tipset. du får rapportera hur dina blir!
@ Tina: Lovar! ;)
Skicka en kommentar